Wie ben ik

~A True Friend Leaves Paw Prints on Your Heart~

Al heel mijn leven fotografeer ik. Met een moeder die foto’s maken heel belangrijk vindt, en die dus altijd een camera bij zich had is mij dit ingegoten met de paplepel. Nog steeds vind ik het heerlijk om oude albums op de bank te bekijken en samen herinneringen op te halen.

Ik ben met honden opgegroeid en eigenlijk heel mijn leven lang zijn er wel 1 of 2 (een periode zelfs 3) honden in ons gezin aanwezig. Van puppy tot ouderdom herplaatsing honden. Geweldig! Ik vind het zelf heel belangrijk om foto’s van hen te maken, want helaas worden onze maatjes niet altijd heel oud.

Gelukkig heb ik foto’s waar ik met veel liefde naar kan kijken, de foto neemt me ook gelijk weer terug naar dat gevoel van toen. En net zoals ik het heerlijk vind om oude foto’s te kijken vindt ook mijn dochter het heerlijk om samen foto’s te bekijken van toen zij baby was en onze Airdale terrier aan haar voeten lag en niemand in de buurt liet komen.

Dat is waarom ik fotograaf ben.

Je kunt je hond niet voor eeuwig bij je houden. Maar ik kan wel prachtige foto’s maken waardoor je voor altijd herinnert zult worden aan de grote impact die deze viervoeter op je leven heet gemaakt. Foto’s zijn een tastbaar bewijs van de liefde tussen jullie die alleen een baasje kan  begrijpen.

Samen met mijn man, dochter onze 2 best friends ( Zoey, een Weimador, kruising Labrador Weimaraner en Sienna, een Labrador) ben ik woonachtig in Haelen, in het prachtige Leudal.
Ik hou erg van koffie, lezen, de Efteling, alles van Disney, Harry Potter, muziek en wandelen.

Sinds 2009, na mijn diploma vakfotograaf behaald te hebben aan de Fotovakschool, ben ik professioneel bezig bijzondere momenten te vereeuwigen, eerst als Newbornfotograaf en in 2017 heb ik de omschakeling naar hondenfotograaf gemaakt. De beste beslissing ooit! (ok na het trouwen met mijn man en het mogen krijgen van mijn dochter dan 🙂 )

Momenteel werk ik ook als instructeur bij Dogs Talk in Haelen, volg ik de opleiding tot Kynologisch instructeur en ben ik 2019 gestart met de opleiding tot Gedragstherapeut. Je kunt met recht zeggen dat honden mijn leven zijn!

“ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE BECAUSE ONE DAY YOU`LL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS.”

– Kurt Vonnegut Jr.