Werkwijze

“A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself.”

Josh Billings

Laten we samen een mooi plan maken om een prachtig resultaat te creëren.

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen om een hondenfotografie sessie te boeken, hebben we samen ongeveer een week voor de sessie nog een keer contact om de sessie door te spreken.

Het is voor mij belangrijk te weten wat jullie verwachtingen zijn voor de sessie. Op welke locatie willen jullie een fotosessie? Willen jullie een mooi portret van alleen je hond? Of samen met kinderen of jullie?

De sessie zal namelijk wat anders verlopen als jullie alleen portretfoto’s van jullie hond willen of als jullie samen met hem of haar op de foto willen. Uit hoeveel mensen en hoeveel honden bestaat jullie gezin. Luistert jullie hond al of is hij of zij lekker nieuwsgierig en eigenwijs. Kan hij of zij loslopen, hoe gedraagt hij of zij zich naar vreemden. Allemaal dingen waar ik rekening mee kan houden als ik dit vooraf weet.

In dit gesprek zullen we ook de locatie afspreken. Misschien is er wel een plek die veel voor jullie betekend, dan is dit natuurlijk altijd een extra mooie herinnering de sessie daar te houden.

De dag van de sessie zal ik van te voren de weersverwachting controleren en indien er regen word verwacht verzetten we in overleg de sessie.

 

Op het afgesproken tijdstip zullen we kennis maken en zal ik jullie hond tijdens een stukje wandelen observeren en in de tussentijd de sessie met jullie bespreken. Hierdoor zullen jullie de misschien aanwezige spanning loslaten en daardoor zal jullie hond ook lekker rustig worden. Ik neem 100% natuurlijke snoepjes mee zodat ik jullie hond af en toe kan omkopen 🙂

De sessie zal afhankelijk van jullie gekozen sessie tussen 20 minuten en 1 uur duren.

Binnen 24 uur zal er een sneak peak foto worden gepost op mijn Instragram account.

Binnen 14 dagen na de sessie ontvang je een mail met daarin de link naar een online galerij met alle foto’s uit jullie fotosessie die ik geselecteerd en bewerkt heb ik mijn stijl.

Hierna geven jullie de keuze door van de foto’s die jullie willen afnemen. Aan de hand van het aantal foto’s wat in jullie pakket zit, krijgen jullie voor de foto’s die jullie eventueel meer bestellen een factuur.

Na betaling van de factuur zal  ik alle foto’s nogmaals nalopen en krijgen jullie zodra de foto’s klaar staan om te downloaden weer een mail met het wachtwoord om de foto’s te downloaden.

Alle gekozen foto’s worden in groot formaat, geschikt voor printen, en klein formaat, geschikt voor internet gebruik toegezonden.

De bestelde producten worden zodra ze klaar zijn, de tijd hiervan is wisselend per product, mooi ingepakt en neem ik contact met jullie op om het ophalen of bezorgen kort te sluiten.

En daarna hoop ik dat jullie een hele lange tijd genieten van de foto’s.

Contact

Neem contact op