Werkwijze

“A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself.”
Josh Billings

Laten we samen een mooi plan maken om een prachtig resultaat te creëren.

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen om een sessie te boeken, hebben we samen ongeveer een week voor de sessie nog een keer contact om de sessie door te spreken.

Het is voor mij belangrijk te weten wat jullie verwachtingen zijn voor de sessie. Willen jullie een fotosessie op locatie of in de studio? Willen jullie een mooi portret van alleen je hond? Of samen met kinderen of jullie? Of willen jullie een korte sessie brokjes vangen? Waar we de mooiste gezichten zullen vastleggen!

De sessie zal namelijk wat anders verlopen als jullie alleen portretfoto’s van jullie hond willen of als jullie samen met hem of haar op de foto willen. Uit hoeveel mensen en hoeveel honden bestaat jullie gezin. Luistert jullie hond al of is hij of zij lekker nieuwsgierig en eigenwijs. Kan hij of zij loslopen, hoe gedraagt hij of zij zich naar vreemden. Allemaal dingen waar ik rekening mee kan houden als ik dit vooraf weet.

In dit gesprek zullen we ook de locatie afspreken. Misschien is er wel een plek die veel voor jullie betekend, dan is dit natuurlijk altijd een extra mooie herinnering de sessie daar te houden.

De dag van de sessie zal ik van te voren de weersverwachting controleren en indien er regen word verwacht verzetten we in overleg de sessie. Dit geldt natuurlijk alleen voor een sessie op locatie,

 

Op het afgesproken tijdstip zullen we kennis maken en zal ik jullie hond tijdens een stukje wandelen observeren en in de tussentijd de sessie met jullie bespreken. Hierdoor zullen jullie de misschien aanwezige spanning loslaten en daardoor zal jullie hond ook lekker rustig worden. Ik neem 100% natuurlijke snoepjes mee zodat ik jullie hond af en toe kan omkopen 🙂

De sessie zal afhankelijk van jullie gekozen sessie tussen 20 minuten (brokjes vangen) en 1,5 uur (locatie sessie) duren.

7 dagen na de sessie zal er een galerij online komen te staan in een afgeschermd stuk van mijn website. Hierin staan de foto’s die ik geselecteerd heb. 1 foto hiervan zal volledig in mijn stijl bewerkt in de galerij staan, zodat jullie een idee hebben hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Hierna geven jullie de keuze door van de foto’s die jullie willen afnemen. Aan de hand van het aantal foto’s wat in jullie pakket zit, krijgen jullie voor de foto’s die jullie eventueel meer bestellen een factuur.

Na betaling van de factuur zal  ik alle foto’s bewerken en naar jullie sturen via WeTransfer.

Alle gekozen foto’s worden in groot formaat, geschikt voor printen, en klein formaat, geschikt voor internet gebruik toegezonden.

En daarna hoop ik dat jullie een hele lange tijd genieten van de foto’s.