Hoi, ik ben Monicque

Hondenfotograaf in Limburg

Ik ben Monicque, eigenaar van en fotograaf bij Monicque van Rossum Fotografie.

Ik woon samen met mijn man, dochter en 2 honden in Haelen wat ligt in het prachtige Leudal waar veel verschillende natuurgebieden in de nabijheid liggen. Wel zo handig want voor buitenfotografie is er dus altijd een mooie plekje in mijn omgeving!

Fotografie

Fotograferen is door mijn moeder, die altijd aan het fotograferen was, met de paplepel ingegoten. Hier wilde ik zelf ook meer mee doen en ben er voor gaan leren. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de fotovakschool. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mij te blijven ontwikkelen.

Ik heb me gespecialiseerd in newbornfotografie en babyfotografie.

Ik mag mijzelf international award winning fotograaf noemen omdat ik bij de Newborn Photography Show in het Verenigd Koninkrijk een award met heel mooi commentaar gewonnen voor 1 van mijn newborn foto’s.

Meer weetjes over mij

Ik hou van koffie (decaf inmiddels) en groen. Ik kan genieten van de fijne bossen in mijn omgeving maar ook van planten en in het bijzonder Eucalyptus en Lavendel.

Ook honden spelen een belangrijke rol in mijn leven. Met onze huidige 2 honden Zoey (kruising Weimaraner Labrador) en Sienna (Labrador) wandel ik dan ook regelmatig in de omgeving en beoefen ik daarnaast ook mantrailen met Zoey.

 

Werk

Bekijk mijn portfolio

In het portfolio kun je meer van mijn werk bekijken,

Contact

Neem contact op