2 Border Collies op de heide

Honden | 0 Reacties

Een geweldige uitdaging had ik afgelopen week, namelijk 2 border collies op de foto zetten. Vanwege het warme weer hadden we al vroeg afgesproken op de Beegderheide. Bovendien is het licht mooier op 2 momenten van de dag als de zon laag aan de horizon staat. Je hebt dan mooi zacht licht en geen harde schaduwen en als fotograaf maak ik natuurlijk ook graag gebruik van al het moois dat de natuur mij te bieden heeft. Dus nog meer redenen om op tijd af te spreken. En zo gingen we op pad samen met Yoshi en Sky. Ik laat de honden als dat nodig is eerst even wennen aan de omgeving en aan mijzelf natuurlijk want meestal kennen de honden mij nog niet. En meestal kunnen we dan al snel mooie foto’s maken. Omdat de Beegderheide zo’n gevarieerd natuurgebied is lopen we dan vaak een rondje zodat ik de honden op verschillende achtergronden kan vastleggen. En de 2 border collies deden het super. Hieronder vind je een video impressie van de sessie…  
Wil je ook een fotosessie boeken? Neem dan contact op via onderstaande knop!