Hondentreffen Bordeauxdogs

Honden | 0 Reacties

Tijdens een andere sessie kwam ik Sylke van My Dog & Me tegen met een aantal van haar prachtige Bordeauxdogs. Van het een kwam het ander en werd ik gevraagd of ik zou willen fotograferen tijdens de jaarlijkse wandeling van een nest van een van haar honden. Nou dat leek mij helemaal geweldig 🙂
De wandeling vertrok vanaf manege Venhof in Herkenbosch. Helaas was het nat en regende het de hele tijd. Wat een genot om ondanks het weer de mensen met hun honden te mogen ontmoeten. Wat een prachtige indrukwekkende honden zijn het ook. Zo lief en enthousiast. Toen we aankwamen bij een open plek in het bos, waar ik van dacht, dit is mooi om te fotograferen, hield de regen op en heb ik de honden allemaal op de foto mogen zetten. Sommig kwamen tijdens het fotograferen ook even knuffelen en dat was echt helemaal geweldig. Ik heb genoten!
Alle baasjes nog super bedankt voor het meewerken aan de foto’s.
Wil je ook een portret sessie van je hond, klik dan snel op de knop hieronder!