Hondenfotografie Herkenbosch

Honden | 0 Reacties

Als hondenfotograaf kom je geregeld op prachtige plekken. Voor mij blijft het leuk als een klant zelf een mooie plek al kent, en het is helemaal leuk als ik daar zelf nog nooit gefotografeerd heb. Samen kunnen we dan een mooie plek uitzoeken. Zo ook tijdens de fotosessie met prachtige Briard Freya.
In Herkenbosch bij de Bushut, ligt een prachtig bos. Een hele mooi locatie voor een fotosessie. Daar hadden we dus ook afgesproken. Samen een korte wandeling gemaakt naar de overkant van de weg en daar lag al een prachtig bospad, wat zich perfect leende voor de foto’s.
Wat een prachtig ras is dit ook weer, heerlijk vrolijk! En met dank aan de baasjes ook hier een achter de schermen foto van mijzelf aan het werk. 😀

Wil je ook een portret sessie van je hond, klik dan snel op de knop hieronder en neem contact met me op!